Caps

Baseballcaps, snapback caps en vissershoedjes.

Via bedrukjekleding.nl kunt u ook caps laten bedrukken.

Bij bedrukjekleding.nl kunt u caps laten bedrukken met uw eigen naam, logo, spreuk of afbeelding. De hoofddeksels die wij daarvoor ter beschikking hebben zijn van de beste kwaliteit. U kunt kiezen uit drie soorten:

  • Baseballcaps
    Deze petten zijn gemaakt van 100% katoen en verkrijgbaar in vele kleuren. Baseballcaps zijn er in 1 universele maat, verstelbaar met een riempje aan de achterzijde.
  • Snapback caps
    Verkrijgbaar in het zwart met een klep in diverse dessins. Ook deze zijn gemaakt van 100% katoen. De snapback caps zijn er in 1 universele maat, met een verstelbaar riempje met gaten en pinnetjes.
  • Bucket hats
    Vissershoedjes in goed Nederlands, zijn te koop in leatherlook en katoen.

De opdruk kunt u helemaal zelf online ontwerpen. Zo kunt u tekst plaatsen, een foto, of een afbeelding zoals het logo van uw bedrijf of vereniging. Samen met uw keus voor het type, de kleur en het aantal vormt dit uw bestelling, die u met 1 druk op de knop activeert.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of bijvoorbeeld een ander type pet of cap laten bedrukken? Maak uw wensen dan kenbaar via het contactformulier op de website. Bellen kan ook, ons telefoonnummer is 010-3027222. Wij zijn u graag van dienst.

8.50 (Incl btw.)
Beschrijving: Cap uit 5 panelen Sandwich model klep Ventilatiegaatjes en knoop bovenop Materiaal: 100% Katoen Maten:...
Voorraad

10.00 (Incl btw.)
Beschrijving: Cap uit 5 panelen in Retro stijl Ventilatiegaatjes en knoop bovenop Ruime klep Materiaal: 100% Katoen Maten:...
Voorraad